hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika... KPSS Ortaöğretim soruları, cevapları yayınlandı! 2020 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

    Son dakika... KPSS Ortaöğretim soruları, cevapları yayınlandı 2020 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak
    expand

    KPSS 2020 Ortaöğretim sınavı 22 Kasım 2020 Pazar günü gerçekleştirildi. Koronavirüs önlemleri altında gerçekleştirilen sınava katılan adaylar sınav sonrası, “KPSS ortaöğretim soruları ve cevapları yayınlandı mı?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak, sorular ve cevap anahtarı nasıl öğrenilebilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın Ortaöğretim sınavı 22 Kasım’da adayların katılımıyla gerçekleşti. Koronavirüs önlemleri altında geçen sınava katılan adaylar sınav sonrası sorular ve cevaplar için araştırmalara başladı.

    KPSS ORTAÖĞRETİM SORULARI VE CEVAPLARI YAYINLANDI

    Kamu kurumlarında görev almak isteyen ortaöğretim mezunu adayların katıldığı sınavın soruları ve cevapları yayınlandı.

    ÖSYM'den yapılan açıklamada " 22 Kasım 2020 tarihinde uygulanan 2020-KPSS Ortaöğretim Sınavının Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.

    Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 23 Kasım 2020 tarihinde saat 15.30'dan itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir." ifadeleri kullanıldı.

    SORULARIN YÜZDE 10'U İÇİN TIKLAYINIZ...

    Soruların ve cevap anahtarınınsa bu hafta içerisinde adayların erişime açılması bekleniyordu. ÖSYM'den beklenen açıklama geldi, sorular ve cevap anahtarı  ÖSYM’nin AİS sayfası üzerinden kontrol edilebilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ÖSYM AİS İÇİN TIKLAYINIZ…

    KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Adayların sınavdan elde ettikleri puanları ve başarı sıralamalarını gösterecek olan sonuçlar ise ÖSYM’nin sonuç sayfası üzerinden duyurulacak. “sonuc.osym” adresinde yer alacak sıralamalar 24 Aralık 2020 tarihinde açıklanmış olacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow