hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 MSÜ ne zaman? MSÜ sınav yerleri hangi tarihte açıklanacak?

    2020 MSÜ ne zaman MSÜ sınav yerleri hangi tarihte açıklanacak
    expand

    Milli Savunma Üniversitesi 2020 MSÜ sınavı için oldukça kısa bir süre kaldı. Geçtiğimiz günlerde kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan MSÜ sınavının hangi tarihte yapılacağını duyurmuştu. Peki, 2020 MSÜ sınav yerleri ne zaman açıklanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MSÜ sınav yerleri ile ilgili geri sayım devam ediyor. Haziran ayı içerisinde Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı’na katılacak olan adaylar önümüzdeki günlerde giriş belgelerini elde edecekler. Peki, sınav ne zaman yapılacak ve giriş belgeleri hangi gün erişime açılacak?

    2020 MSÜ NE ZAMAN?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda Kabine Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, askeri öğrenci seçme sınavının 14 Haziran 2020 tarihinde yapılacağını duyurdu.

    MSB'den yapılan açıklamada, "Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2020-MSÜ), ÖSYM Başkanlığınca 14 Haziran 2020 tarihine ertelenmiştir." ifadelerine yer verildi.

    SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

    14 Haziran tarihinde yapılacak olan MSÜ 2020 sınavının giriş yerleri önceki sınavlar baz alınırsa sınava 2 hafta kala yayınlanacak. Buna göre sınav giriş belgelerinin Haziran ayının ilk haftasında yayınlanacağı söylenebilir.

    Sınav giriş belgeleri ile ilgili resmi bir açıklama yapıldığı takdirde yine ilgili içeriğimizde yerini alacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow