hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 POMEM 26. dönem mülakat sonuçları öncesi nefesler tutuldu!

    2020 POMEM 26. dönem mülakat sonuçları öncesi nefesler tutuldu
    expand

    POMEM 26. dönem fiziki yeterlilik ve sözlü mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler mülakat sonuçlarına çevrilmiş durumda. Zira mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından 7 bin polis adayı eğitim amacıyla POMEM tarafından kabul edilecek. Peki, POMEM 26. dönem sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, mülakat sonuçları ile ilgili merak edilen detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 7 bin polis alımı yapılacak. Süreç kapsamında polis adaylarının girdikleri POMEM 26. dönem fiziki yeterlilik ve sözlü mülakat sınavları geçtiğimiz Aralık ayında sona erdi. Sınavların sona ermesinin gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Peki, POMEM sonuçları ne zaman açılanacak?

    POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

    POMEM 26. dönemde lisans mezunu 5 bin 40 erkek, 560 kadın, ön lisans mezunu bin 260 erkek, 140 kadın olmak üzere toplamda 7 bin polis alımı yapılacak. Puan hesaplamasında ise yüzde 25 KPSS puanı, yüzde 25 fiziki yeterlilik sınavı ve yüzde 50 sözlü mülakat etkili olacak.

    POLİS AKADEMİSİ DUYURULAR SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

    Sonuçların açıklanacağı tarih ise Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurulacak. Ancak hemen belirtelim ki POMEM mülakat sonuçlarının açıklanacağı tarih henüz belli olmadı. Sonuçların açıklanacağı tarih belli olduğunda Polis Akademisi Başkanlığı’nın duyurular sayfası üzerinden yapılan duyuru ile kamuoyu bilgilendirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow