hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2020 Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınıyor

    2020 Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınıyor
    expand

    Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 32 bin personel alımı yapılacağını duyurmuştu. Alımlardan 18 bini sağlık personeli 14 bini ise sürekli işçi alımı şeklinde olacak. Peki, Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı başvurusu İŞKUR üzerinden nasıl yapılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlık Bakanlığı personel alımları ile ilgili sevindiren haber Bakan Fahrettin Koca tarafından verilmişti. Bakanlık bünyesine toplamda 32 bin personel alımı gerçekleştirileceğini duyuran Bakan Koca 18 bin sağlık personelinin yanı sıra 14 bin sürekli işçi alımının gerçekleştirileceğini duyurmuştu.

    Sağlık personeli alımı branş dağılımının açıklanmasıyla birlikte ÖSYM üzerinden başvurular alınmaya başlanmıştı. KPSS puanlarının esas alınmasıyla gerçekleştirilecek atamalar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

    Bakanlık bünyesinde istihdam edilecek olan 14 bin işçi alımı başvuruları ise İŞKUR üzerinden yapılacak.

    SAĞLIK BAKANLIĞI SÜREKLİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI İŞKUR’DA

    Başvurular, 26 Mart– 30 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yapılacak.

    Bu atamaların, salgınla daha etkili mücadele etmemize ve vatandaşlarımıza daha nitelikli sağlık hizmeti sunulmasında önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum.

    BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

    İŞKUR kaydı olan kişilerin başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekleri işçi alımlarında kaydı olmayan kişiler kurumun internet adresi üzerinden kayıtlarını yapabilecekler.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İŞKUR kaydı olan kişiler iş ilanları sayfasına giderek buradan çalışmak istediği il veya ilçe seçeneklerini işaretledikten sonra İşyeri Unvanı kısmına “Sağlık Bakanlığı” yazabilir ve “Ara” butonuna tıklayabilir.

    SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI İŞKUR BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu aramanın ardından Sağlık Bakanlığı’na ait ilanlar ortaya çıkacak. Bu ilanlardan uygun olanlar seçilip başvuru işlemleri tamamlanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow