hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2021 e-YDS, TUS ve STSTIP başvuru ücreti ne kadar? ÖSYM başvuruları başlattı!

    2021 e-YDS, TUS ve STSTIP başvuru ücreti ne kadar ÖSYM başvuruları başlattı
    expand

    ÖSYM, 2021 e-YDS, TUS ve STSTIP başvuru sürecini başlattı. Belirtilen sınavlara katılan adaylar kurumun AİS sayfası üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. Peki, e-YDS, TUS ve STSTIP başvuru ücreti ne kadar ve ücretler nasıl yatırılır?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan 3 sınavın başvuru sürecini başlattı. Kurumun AİS sayfası üzerinden yapılabilecek başvurularda adaylar belirtilen başvuru ücretini yatırarak başvurularını tamamlayabilecekler.

    2021 E YDS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

    27 Şubat 2021 Cumartesi günü yapılacak olan e-YDS sınavı başvuruları 2 Şubat – 18 Şubat tarihleri arasında alınacak. Adaylar başvuru ücreti olarak 290 TL’yi sadece ÖSYM’nin kartlı ödeme sistemi olan “odeme.osym.gov.tr” adresinden yatırabilecekler.

    2021 TUS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

    TUS 1. Dönem sınavına katılacak olan adaylar ise her oturum için 250 TL ödeyecekler. Ödemeler ÖSYM’nin anlaşmalı bankalarından ve kartlı ödeme sisteminden yapılabilecek.

    2021 STSTIP BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

    TUS sınavında olduğu gibi STSTIP sınavında da her oturum için 250 TL ödenecek. Ödemeler aynı şekilde kurumu anlaşmalı olduğu bankalar üzerinden ve kartlı ödeme sistemin üzerinden yapılabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow