hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2021 Jandarma subay alımı başvuru ekranı: Jandarma subay alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler?

    2021 Jandarma subay alımı başvuru ekranı: Jandarma subay alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler
    expand

    Jandarma subay alımı başvuruları 17 Şubat itibarıyla bugün başladı. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığında 590 muvazzaf/sözleşmeli subay alımı gerçekleştirilecek. Peki, 2021 Jandarma subay alımı başvuru ne zaman, şartları neler, başvuru kılavuzu yayınlandı mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Jandarma subay alımı başvuru ekranı ile ilgili detaylar gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. 17-28 Şubat tarihleri arasında muvazzaf/sözleşmeli subay alımı için başvurular yapılacak. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı subay alımı başvuru şartları ise merak ediliyor.

    JANDARMA SUBAY ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

    Jandarma subay alımı başvurusu,"https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris" internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi üzerinden e-Devlet kapısı vasıtasıyla yapılacaktır.

    JANDARMA SUBAY ALIMI BAŞVURU KILAVUZU YAYINLANDI MI?

    Jandarma Genel Komutanluğu (JGK) bünyesinde 550 sözleşmeli muvazzaf subay alımı başvuru kılavuzu yayımlandı. İlgili kılavuzda, 2021 jandarma sözleşmeli subay alımı başvuru şartları hakkında bilgi verilirken başvuruların nasıl ve nereden yapılacağı da aktarıldı.

    JANDARMA SUBAY ALIMI BAŞVURU KILAVUZU/ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN!

    JANDARMA SUBAY ALIMI BRANŞ DAĞILIMI

    2021 Jandarma subay alımı başvuru ekranı: Jandarma subay alımı başvurusu nasıl yapılır, şartları neler

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2021 JGK SUBAY ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

    İlgili kılavuzda, JGK sözleşmeli subay alımı başvuru şartları ile başvuru işlemlerinin nasıl ve nereden yapılacağına ilişkin de bilgi verildi. Jandarma Genel Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığına aşağıda belirtilen branşlarda muvazzaf/sözleşmeli erkek ve kadın subay temini yapılacaktır.

    JANDARMA SUBAY ALIMI BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ!

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow