Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Babalar Günü sürprizi

Kaynak:AA-İHA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a katıldığı bir program sonrası "Babalar günü" dolayısıyla gençler tarafından bir süprriz yapıldı. Öte yandan Emine Erdoğan'dan da, Babalar Günü dolayısıyla sanal medya hesabı üzerinden bir paylaşım geldi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) 30. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen programa katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, program çıkışında gençlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğana Babalar Günü sürprizi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve eşi Nihal Özdemir, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Babalar Günü'nü kutlayarak hazırlanan özel tabloyu takdim etti. AK Parti İstanbul Gençlik Kolları tarafından hazırlanan tabloda, "İyi ki Erdoğan var", "Baba bir geceni de bize ayır" ve "Bugün milyonlarca genç, o geceler için teşekkür ediyor" ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğana Babalar Günü sürprizi

Tabloda yer alan "Baba bir geceni de bize ayır" cümlesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve çocuklarıyla ilgili paylaştığı bir hatıraya gönderme yaptı. Erdoğan, bir röportajında yoğun siyasi çalışmalar nedeniyle çocuklarıyla yeterince vakit geçiremediği dönemleri anlatırken, kızı Esra Erdoğan Albayrak'ın kapısına bıraktığı notta "Baba bir geceni de bize ayır" yazdığını ifade etmişti.
Duygusal anların yaşandığı buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Buluşmada AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş ve AK Parti İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Nevzat Yüce de yer aldı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

"BABA, YUVAYI AYAKTA TUTAN İRADEDİR"

Emine Erdoğan da Babalar Günün dolayısıyla bir paylaşım yaptı. 

Erdoğan'ın paylaşımı şöyle;

Cumhurbaşkanı Erdoğana Babalar Günü sürprizi

Baba; bir yuvayı ayakta tutan emek, bir evladı hayata hazırlayan irade ve yüce bir gönüldür.

#BabalarGünü vesilesiyle rahmet ve özlemle andığım kıymetli babamı dualarla yâd ediyor; değerli eşimin Babalar Günü’nü kutluyorum.

Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin babalarını hürmetle selamlıyorum.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Filistin’de evlatları için büyük bir mücadele veren babaların acısının artık son bulmasını temenni ediyor, kalbimizin onlarla olduğunu ifade etmek istiyorum.

Sevgiyle sahiplenen koruyucu babalarımıza ise şükranlarımı sunuyor; gösterdikleri şefkat ve özverinin her türlü takdirin üzerinde olduğuna inanıyorum.

Tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyor, ebediyete irtihal eden büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber