Cumhurbaşkanı Erdoğan Edirne’de vatandaşlarla bir araya geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne programı kapsamında kafede vatandaşlarla sohbet etti, Selimiye Camisi önünde incelemelerde bulunup fotoğraf çektirdi.
Haberin Devamı
/
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Selimiye Camisi’nin yeniden ibadete açılışı ve toplu açılış töreni için bulunduğu Edirne’de vatandaşlarla bir araya geldi.
/
Programı kapsamında ilk olarak Edirne Valiliğini ziyaret eden Erdoğan, tören kıtasını selamladı ve Vali Yunus Sezer’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi de yer aldı.
Haberin Devamı
/
Valilik ziyaretinin ardından Saraçlar Caddesi’nde bulunan bir kafeye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada vatandaşlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
/
Vatandaşalr, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yoğun ilgi gösterdi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
SELİMİYE ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ
/
Erdoğan, Edirne programı kapsamında ayrıca restorasyonu tamamlanan Selimiye Camii önünde de incelemelerde bulunarak fotoğraf çektirdi.
VATANDALARLA HATIRA FOTOĞRAFI
/
Cumhurbaşkanı, yanına gelen vatandaşların hatıra fotoğrafı isteğini kırmadı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/
Programını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Edirne'den ayrıldı.
