Dakikalarca süren kalp masajı da kurtaramadı!
Manisa Şehzadeler'de kontrolünü kaybettiği motosikleti ile karşı şeride geçen Engin Gençer'e (59) otomobil çarptı. İlk müdahale otomobildeki hemşire çiftten geldi ancak Gençer tüm çabaya rağmen kurtarılamadı.
Haberin Devamı
/
Kaza, saat 08.00 sıralarında Manisa-Turgutlu kara yolunda meydana geldi. Manisa'dan Turgutlu yönüne giden Engin Gençer yönetimindeki 35 CMH 957 plakalı motosiklet, sürücüsünün kontrolünden çıkarak refüjdeki su tahliye kanalına girip, ardından karşı yöne geçti.
/
Bu sırada motosiklete, R.A. yönetimindeki 34 ST 3968 plakalı otomobil çarptı.
Haberin Devamı
HEMŞİRE ÇİFT ZAMANLA YARIŞTI
/
Gençer yola savrulurken, otomobildeki hemşire oldukları öğrenilen R.A. ile eşi yardımına koştu. İhbarla kaza yerine polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çift, sağlık ekipleri olay yerine ulaşıncaya kadar dönüşümlü olarak dakikalarca kalp masajı yaptı. Gelen ekiplerin müdahalesine rağmen evli ve 2 çocuk babası Gençer, kurtarılamadı.
/
Evli ve 2 çocuk babası Engin Gençer'in cansız bedeni, incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
