Eşini öldürüp kızını yaralamıştı: O cani tutuklandı
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde tabancayla eşi Kerime Ateş’i (58) öldürüp, kızı H.A.’yı (37) ağır yaralayan Zübeyir Ateş (72), tutuklandı.
Haberin Devamı
/
Olay, dün akşam saatlerinde Bağlar ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesi’ndeki Serhat Sitesi’nde meydana geldi.
/
Zübeyir Ateş, site bahçesinde bilinmeyen nedenle tartıştığı eşi Kerime Ateş ve kızı H.A.’ya tabancayla ateş açtı.
Haberin Devamı
/
Anne ile kızı kanlar için yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Kerime Ateş’in hayatını kaybettiği belirlendi.
/
H.A. ise ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.Kerime Ateş’in cansız bedeni otopsi işlemlerinin ardından toprağa verildi. Gözaltına alınan Zübeyir Ateş ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.