ÜMRANİYE'DE ÖLDÜRÜP ŞİŞLİ'YE TAŞIDILAR! İşte Khokimova'nın öldürüldüğü vahşet evi
Şişli'de çöp konteyneri içinde başı ve bacakları kesilmiş halde bulunan Özbekistan uyruklu Durdona Khokimova'nın öldürüldüğü Ümraniye'deki ev görüntülendi. Cinayetle ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden Özbekistan uyruklu D.A.U.T.(31) ve G.A.K.(29)'nın, Khokimova'yı Ümraniye'deki evde öldürdükleri, ardından cesedi taksiyle Şişli'ye götürdükleri öğrenildi.
Şüphelilerin emniyette verdikleri ifadelerin ardından polis ekipleri, cinayetin işlendiği Ümraniye Atatürk Mahallesi Gümüşdere Sokak'taki eve gelerek inceleme yaptı.
4 katlı binanın zemin katında bulunan evin ışıklarının ve camlarının açık olduğu, sehpa üzerinde bir resim bulunduğu görüldü.
Öldürülen Durdona Khokimova'nın karşı komşusu Behruz Toşbatov, “2 gün önce kavga sesleri duyduk. Duyduğumuz sesler karı koca kavgası gibiydi. Sonra apartmandaki diğer oturanlarla onları uyardık. Sonra sesler kesildi. Ben de Özbekistan uyrukluyum. Onlar da Özbekistan uyrukluymuş. Özbek olduklarını anladım ama tiplerini beğenmedim ve tanışmadım. Buraya bir hafta önce taşındılar. Kadını daha önce burada, sokakta ve metroda görmüştüm. Polisler geldiğinde cinayet işlendiğini anladık" dedi. Toşbatov'un oğlu ise, "Annemi polisler çevirmen olarak çağırdıklarında öğrendik. Bizim karşı komşumuz. Çok korkunç bir olay" diye konuştu.