Gaziantep'ten geldiği Ordu'da ikizlerini dünyaya getirdi

KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde evleri hasar gören Kübra Araz'ın (23), eşi ve 1 çocuğuyla geldiği Ordu'nun Fatsa ilçesinde ikiz bebeklerinin doğumu gerçekleşti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremin ardından evleri yıkılan ve hasar görenler farklı kentlerdeki yakınlarının yanına gidiyor. Depremde Gaziantep'teki evleri hasar alan Kübra ile eşi Özgür Araz (33), Ordu'nun Fatsa ilçesindeki yakınlarının yanına geldi. Geçen pazar günü sancıları artan Kübra Araz, ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Araz, burada ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Fatsa'da gözlerini dünyaya açan bebeklere 'Hüseyin Kerem' ile 'Hatice Elif' isimleri verildi. Anne Araz ve bebeklerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Tüm ailesini kaybetmişti! Çöken binadan sağ kurtarılan Dilara taburcu oldu

Bakan Kurum paylaştı: Hayal de değil, rüya da

Fatih'te silahlı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

11. YARGI PAKETİ SON DAKİKA GELİŞMELERİ 10 KASIM 2025 | 11. yargı paketi ne zaman çıkacak, infaz düzenlemesi var mı, TBMM'ye sunuldu mu?

E-DEVLET ÇÖKTÜ MÜ? E-DEVLET'e Neden Girilemiyor? e-Devlet "Sistemde Yaşanan Bir Teknik Aksaklık Nedeni ile İşleminiz Tamamlanamadı" Uyarısı!