Karasu'da denizde boğulan 16 yaşındaki Efe'nin, Ahmet Minguzzi'nin arkadaşı olduğu ortaya çıktı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde denizde boğularak hayatını kaybeden 16 yaşındaki çocuğun Ahmet Minguzzi'nin arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yürek yakan bir paylaşım yapan anne Yasemin Minguzzi, "Yandım oğlum yandım" dedi.
Olay, dün Sakarya'nın Karasu ilçesi İhsaniye Mahallesi mevkiinde sahilde meydana geldi. Ailesi ile birlikte Ferizli ilçesinden sahile gelen 16 yaşındaki Efe Erdem Sevinç, girdiği denizde dalgaların arasında kayboldu.

Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Sahil Güvenlik, UMKE, sağlık, jandarma, dalgıçlar ve can kurtaran ekipleri sevk edildi.

Hem su altında hem de su üstünde yapılan arama çalışmaları sonucu Efe'nin cansız bedenine ulaşıldı.

AHMET MİNGUZZİ'NİN ARKADAŞI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Hayatını kaybeden Efe Erdem Sevinç'in İstanbul Kadıköy'de bıçaklanarak öldürülen Ahmet Minguzzi'nin arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Minguzzi'nin annesi Yasemin Minguzzi, Efe'nin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Oğlum Efe, Ahmet'in yanına mı gittin sen? Yandım oğlum yandım" ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


11. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, infaz düzenlemesi ya da genel af var mı? TBMM'de komisyonda kabul edildi! 6 ARALIK 2025 11. YARGI PAKETİ SON DURUM

SAĞLIK BAKANLIĞI 26 BİN 673 PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak? Başvuru Şartları Neler? Branş Dağılımı Nasıl?

6 ARALIK 2025 İSTANBUL AYEDAŞ-BEDAŞ ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek, Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

DOĞUM İZİNDE YENİ DÖNEM KAPIDA! 2026'da doğum izni ve babalık izni kaç gün olacak? Özel sektör ve kamuda doğum ile babalık izni süresi uzuyor!

SON DAKİKA HAVA DURUMU HABERLERİ 6 ARALIK 2025 | Ankara, İzmir ve İstanbul'da hava nasıl olacak? Meteoroloji uyardı! Hafta sonu şemsiyesiz dışarı çıkmayın!