Kütahya'da 177 cam tüp içinde kimyasal madde yakalandı

Kütahya'da emniyetin yaptığı operasyonda, yarış atlarına doping olarak verilen 177 cam tüp içinde kimyasal madde ele geçirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cedit Mahallesi'ndeki bir ev ve iş yerine operasyon düzenledi.
Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda, yarış atlarına doping olarak verilen ve kullanılması yasak olduğu belirtilen 177 cam tüp kimyasal madde ele geçirildi. Ev sahibi şüpheli Harun A, gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğüne getirildi.
Ele geçirilen kimyasal maddelerin insanlarda botoks uygulaması ve kök hücre yenilemesinde de kullanıldığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Tarihi Direkli Kaya'yı spreyle boyadılar

TTK KURA ÇEKİMİ SONUÇ SORGULAMA: Türkiye Taşkömürü Kurumu Kura Sonuçları Açıklandı Mı? Sonuçlar Nereden Öğrenilir?

LGS’YE KAÇ GÜN KALDI? LGS Ne Zaman, Saat Kaçta? Sınav Giriş Belgesi Sorgulama Ekranı...

12. YARGI PAKETİ İNFAZ DÜZENLEMESİ: Adalet Bakanlığı 12. Yargı Paketi Meclis'ten Geçti Mi, Ne Zaman Geçecek? Af Çıkacak Mı?

ADALET BAKANLIĞI 2026 PERSONEL ALIMI: CTE Kadro Dağılımı Açıklandı! Adalet Bakanlığı Personel Alımı Başladı mı? Hangi Kadrolar Var? 4 Bin 508 İnfaz Koruma Memuru Alınacak
