'Param yok' dedi av tüfeğiyle vuruldu! Tetiğe basan kişi 15 yaşında

'Param yok' dedi av tüfeğiyle vuruldu! Tetiğe basan kişi 15 yaşında
Kaynak: DHA

Aksaray’da, para ve sigara istediği akranı Y.K.'yi (15) olumsuz cevap alınca, pompalı av tüfeğiyle başından ve sol omzundan yaralayan A.K. (15) ile olay anında yanında olan A.O. (15), yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin ilk ifadesinde Y.K.'yi tanıdıklarını ve olaydan önce sanal medya platformunda tartıştıklarını söyledikleri belirtildi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Olay, saat 17.00 sıralarında, Pınar Mahallesi Ebulfez Elçibey Caddesi'nde meydana geldi. A.K., arkadaşı A.O. ile motosikletle gezerken, yolda karşılaştıkları Y.K.'nin yanına yaklaştı.

İki çocuk, iddiaya göre akranları Y.K.'den sigara ve para istedi. Y.K. bu istediği reddedip, yoluna devam etti. Motosikletle Y.K.'nin arkasından gelen çocuklardan A.K., pompalı tüfekle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların başına ve sol omzuna isabet ettiği Y.K., yaralandı. Saldırganlar, motosikletle kaçtı. İhbarla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Param yok dedi av tüfeğiyle vuruldu Tetiğe basan kişi 15 yaşında

Haberlerimizi Google'da takip edin

En güncel haberlere ve son dakika gelişmelerine Google üzerinden anında ulaşmak için bizi favorilerinize ekleyin.

Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Y.K., ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Y.K., ilk ifadesinde, "Benden sigara ve para istediler. Olumsuz cevap verince bana ateş ettiler" dedi.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

Bu arada 2 şüpheli, Sultanhanı ilçesinde yakalanıp gözaltına alındı. Şüphelilerin ilk ifadesinde Y.K.'yi tanıdıklarını ve olaydan önce sanal medya platformunda tartıştıklarını söyledikleri öğrenildi.

Olaya ilişkin inceleme sürüyor.

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber