Valiye Çorum olayları soruldu

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, 12 Eylül askeri darbesine ilişkin olarak sürdürdüğü soruşturma kapsamında, 1980'deki Çorum olayları sırasında Valilik görevinde bulunan Rafet Üçelli'nin talimatla "tanık" olarak ifadesine başvuruldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Üçelli, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı üzerine, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına giderek, "tanık" sıfatıyla ifade verdi.
Üçelli'nin, Çorum'da 1980'de meydana gelen olaylarla ilgili bilgisine başvurulduğu kaydedildi.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 12 Eylül darbesi öncesinde meydana gelen Maraş ve Çorum olaylarını da soruşturma kapsamında inceliyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
13 MAYIS ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul’da elektrikler ne zaman gelecek? BEDAŞ elektrik kesintisi 8 saate kadar çıkacak!
2025 ENGELLİLER HAFTASI MESAJLARI: Engelliler Haftası Ne Zaman? Resimli, Duygulu ve Anlamlı Engelliler Haftası Mesajları Burada!
Anne ve 2 çocuğu yangında can vermişti! Kan donduran şüpheye 2 yeni gözaltı!
ÖCALAN'IN AKIBETİ NE OLACAK? PKK'nın fesih kararı sonrası yargı süreci nasıl işleyecek?
HABER... Terör örgütü PKK fesih kararını açıkladı! İşte yol haritası