CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy’a diplomasi ödülü
New York’ta Türk-Amerikan ilişkilerini anlatan özel bir sergi ve uluslararası medya dostluk ödülleri bir aradaydı. CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, "En İyi Diplomasi Muhabiri" ödülüne layık görüldü.
New York'ta Türk-Amerikan ilişkilerine ışık tutan bir serginin ardından, Uluslararası Medya Dostluk Ödülleri sahiplerini buldu. New York Türkevi'nde düzenlenen etkinlikte, "Türkiye'de Amerika: 1910-1970" başlıklı sergi sanatseverlerle buluştu. Serginin ardından ise başarılı medya mensupları ödüllendirildi.

Türkevi'nde açılan sergi, 1910'dan 1970'e kadar Türk-Amerikan ilişkilerinin tarihsel yolculuğunu belgeler ve fotoğraflarla ortaya koydu.

Serginin ardından düzenlenen törende, ABD'de görev yapan Türk gazetecilerin başarısı da ödüllerle taçlandırıldı. CNN TÜRK ABD Temsilcisi Yunus Paksoy, "En İyi Diplomasi Muhabiri Ödülü"ne layık görüldü.

Törende Türkiye'nin New York Başkonsolosu Muhittin Ahmet Yazal da hazır bulundu ve gazetecilerin uluslararası diplomaside üstlendiği role dikkat çekti.

Uluslararası Medya Dostluk Ödülleri kapsamında verilen bu ödüller, Türk ve yabancı basın mensuplarının katkılarını onurlandırmayı amaçlıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR


Bıçaklı saldırı sonrası Kuzey İrlanda karıştı! Göçmen karşıtı eylemlerde, evler ve araçlar ateşe verildi…

Bibi'ye soğuk duş: İsrail'de istenmiyor

Fransa, İsrailli Bakan Smotrich’in ülkeye girişini yasakladı

'Vize' krizine 'bilet' krizi eklendi! Dünya Kupası öncesi İran açıkladı: ABD iptal etti...

Tokyo kapılarına dayandı! ‘Ayı’ alarmı sonrası 100 okulda eğitime ara verildi…