CNN TÜRK sahada: İsrail bu binayı bombaladı!

Kaynak:AA, CNN TÜRK

İran, İsrail ve ABD savaşı sürerken; İsrail bir yandan da Lübnan'a ağır hava saldırıları düzenliyor. Başkent Beyrut en yoğun saldırıların adresi. Yıkım büyük, can kayıpları artıyor. CNN TÜRK Muhabiri Ümit Uzun ve Kameraman Buğra Benlioğlu Beyrut’tan o noktadan aktardı.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

İsrail ordusunun, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un şehir merkezindeki bir binaya düzenlediği saldırıda 4 kişinin yaralandığı bildirildi. İsrail ordusunun, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un şehir merkezindeki bir binaya düzenlediği saldırıda 4 kişinin yaralandığı bildirildi.

Lübnan resmi ajansı NNA'da yer alan haberde, İsrail'in, başkent Beyrut'un şehir merkezindeki Aişe Bekkar bölgesinde bulunan binadaki bir daireyi hava saldırısıyla hedef aldığı belirtildi. Sağlık Bakanlığı, saldırıda 4 kişinin yaralandığını açıkladı.

- İsrail'in Lübnan'a saldırıları

İsrail ordusundan 2 Mart'ta yapılan açıklamada, Lübnan'dan füze atıldığının tespit edilmesinin ardından ülkenin kuzeyinde sirenlerin devreye girdiği belirtilmişti.

Lübnan geneline hava saldırıları başlattığını duyuran ve başkent Beyrut'u hedef alan İsrail ordusu, havadan ve denizden yoğun saldırılar düzenlediği Lübnan'da kara işgalini genişletme kararı almıştı.

Lübnan Sağlık Bakanlığı son yaptığı açıklamada, İsrail'in 2 Mart'tan bu yana Lübnan'a düzenlediği saldırılarda ölü sayısının 570'e, yaralı sayısının ise 1444'e yükseldiğini bildirmişti.

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber