İsrail Batı Şeria'da evleri yıkıyor!

Kaynak:CNN TÜRK

Batı Şeria’da, İsrail Savunma Bakanlığı talimatıyla yıkımlar başlarken, Nur Şems Mülteci Kampı’nda yaklaşık 25 ev buldozerlerle yerle bir edildi. Evleri yıkılan Filistinliler, gözleri önünde yok edilen yaşamları için kimsenin harekete geçmediğini söyleyerek duruma isyan etti.

Haberin Devamı
Haberin Devamı

İsrail Savunma Bakanlığı talimatı verdi, Batı Şeria’da yıkım başladı. Yıkım araçları, İsrail işgali altındaki Batı Şeria’da yaklaşık 25 evi yıkmaya başladı.

İsrail Batı Şeriada evleri yıkıyor

İsrailli işgalci yerleşimcilerin zulmü altında yaşamaya çalışan Filistinliler bu duruma feryat ediyor ve elbette dünyaya sesleniyorlar: “Yıllarca emek verip mücadele ediyoruz, bir dozer gelip 50 yılda kurduğumuz her şeyi yıkıyor” ifadelerini kullanıyorlar.

İsrail Batı Şeriada evleri yıkıyor

Haberin Devamı
Haberin Devamı

İsrail’in yıkmaya başladığı evler, Batı Şeria’nın Tulkarim kentindeki Nur Şems Mülteci Kampı’nda yer alıyor.

İsrail Batı Şeriada evleri yıkıyor

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber