hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 5 Nisan 2020… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    Altının gram fiyatı yüzde 2’lik artış sonrası 350 TL bandının üzerine çıkmış geçtiğimiz günlerde ise tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Ons altında yaşanan artış ve dolar kurunun yükselişi gram altını harekete geçirirken gram altında yaşanan yükseliş diğer altın fiyatlarını da etkiledi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altının fiyatı kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 2020 Nisan ayının ilk günlerinde yakaladığı yükseliş trendi ile hızlı bir şekilde yeni dengelenme seviyesi belirledi. Gram altın 341 TL seviyelerinden, 348, 350 ve 351 TL seviyelerine kadar hızlı bir yükseliş gerçekleştirirken yaşanan son değişimle birlikte 350 TL seviyelerinde dengelendi.

    5 Nisan 2020 Pazar günü altının gram fiyatı 350,19 TL’den işlem görürken gram altındaki değişim diğer altın türlerini de etkiledi. Peki, çeyrek altın ve cumhuriyet altınında son durum ne?

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Ons altında ve dolar kurunda yaşanan yükseliş önce gram altına ardından da diğer altın türlerine yansıdı. Çeyrek altın 4 Nisan 2020 Pazar günü 573 TL’de yer alıyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerin başında gelen cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 336 TL’de konumlandı.

    Altın fiyatlarının yeni hafta nasıl başlayacağı ise 6 Nisan 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow