hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 11.02.2020… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Altının gram fiyatı kısa süre önce geride bıraktığı 300 TL bandının üzerinde yer almayı sürdürüyor. Uzun süre 297 TL seviyelerinde dengelenen gram altın ardından ons altının fiyatında yaşanan artış nedeniyle kritik seviyeyi aşmış ve kendisine yeni dengelenme seviyesi belirlemişti. Peki, bugün gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları haftanın ikinci işlem günü olan 11 Şubat 2020 Salı günü hafif çaplı aşağı yönlü değişim yaşasa da fiyatlarda büyük bir değişiklik gözlemlenmedi. Altının gram fiyatı yaşanan değişiklik sonrası 303,36 TL seviyelerinde yer alıyor.

    Peki, gram altının 303,36 TL olduğu aynı dakikalarda diğer altın türlerinde son durum ne? İşte piyasalardaki güncel fiyatlar…

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    En çok tercih edilen yatırım ürünleri arasında yer alan çeyrek altının alış fiyatı bugün 486,50 TL seviyelerinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Çeyrek altının satış fiyatı ise aynı dakikalarda 497,50 TL’de yer alıyor. Yani çeyrek altın satın almak isteyen kişiler 497,50 TL’lik bir ödeme gerçekleştirecek.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Özellikle yüklü miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihleri arasında bulunan cumhuriyet altını ise bugün 2.017 TL’den alınıp 2.048 TL’den satılıyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow