hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 12 Ekim 2019… Hafta sonu gram altın ve çeyrek altın ne kadar?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Gram altın fiyatı piyasaların kapanmasının ardından 280 TL’lik yeni dengelenme seviyesinin üzerinde yer almayı sürdürüyor. Yüzde 0,49’luk bir yukarı yönlü değişimin gözlemlendiği gram altın fiyatı, çeyrek altın ve cumhuriyet altını gibi diğer ürünleri de etkiledi. İşte Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verileri, çeyrek altın alış ve satış fiyatında son durum…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 12 Ekim 2019 Cumartesi günü altın alım satımı yapmak isteyen yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Piyasada en çok tercih edilen ürünler içerisinde bulunan gram altın bugün 281,6 TL seviyelerinde yer alırken aynı dakikalarda ons altının fiyatı 1.488 dolar seviyelerinde bulunuyor.

    Dönem dönem döviz kurları ile paralel olarak iniş çıkış gösterebilen altın hafta sonunda büyük bir değişim yaşamadı. İşte piyasalardaki son fiyatlar…

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    Yatırımcısının tercihleri arasında bulunan çeyrek altının bugünkü alış fiyatı 445,8 TL seviyelerinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Elindeki miktarı artırmak ve yeni çeyrek altın satın almak isteyen kişiler için belirlenen çeyrek altın satış fiyatı ise bugün 455,9 TL.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Alış ve satıştaki oransal farkın az olması nedeniyle büyük miktarda yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi olan cumhuriyet altını ise bugün 1.851 TL’den alınıp 1.879 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow