hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 13 Eylül 2019… Gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Gram altın fiyatı döviz kurları ile birlikte Merkez’in faiz kararı sonrasında olumlu tepki vermişti. Merkez Bankası faiz kararı öncesinde 277 TL seviyelerinde bulunan gram altın kararın açıklanmasının ardından önemli bir gerileme kaydetmişti. Peki, gram altın 13 Eylül 2019 Cuma günü ne kadar, çeyrek altın kaç TL oldu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gram fiyatı piyasalarda hafta kapanışının yaşandığı 13 Eylül’de 272 TL seviyelerine kadar geriledi. Yeni güne de düşüşle başlayan gram altınla paralel olarak çeyrek altın cumhuriyet altını gibi diğer ürünlerde de gerileme yaşandı. Bigpara’dan alınan verilere göre son dakika altın fiyatları şöyle…

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Haftanın son işlem gününde çeyrek altın 439 TL’den alınıp 449 TL’den satışa sunuluyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.497 dolar seviyelerinde yer alıyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yatırımcısının alış ve satıştaki oransal farktan dolayı sıklıkla tercih ettiği ürünlerden olan cumhuriyet altını ise 13 Eylül’de 1.826 TL’den alınıp 1.854 TL’den satışa sunuluyor.

    Akşam saatlerinde piyasaların kapanmasıyla birlikte altının hafta bazdaki karnesi netleşmiş olacak. Öte yandan 16 Eylül 2019 Pazartesi günü hafta açılışında altının yeni haftadaki ilk konumu ortaya çıkmış olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow