hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 13 Mart 2020… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Gram altın fiyatı haftanın son işlem günü olan 13 Mart 2020 Cuma günü 320 TL bandının üzerinde güne başladı. Hafta kapanışı öncesi yüzde 0,24’lük bir artış gözlemlenen altının gram fiyatı 321 TL bandında seyrediyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar ve diğer altın fiyatları ne durumda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gram fiyatı 13 Mart 2020 Cuma günü haftanın son işlem gününde 321,14 TL’de dengelendi. Bir süredir yukarı yönlü değişimin gözlemlendiği altın dönem dönem ons altında yaşanan artışın da etkisiyle yukarı yönlü seyrini sürdürmüştü. Peki, diğer altın fiyatları ne durumda? İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre altın piyasasındaki son rakamlar…

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının gözdesi olan çeyrek altın bugün 512 TL’den alınıp 523 TL’den satışa sunuluyor. Yatırım veya takı amaçlı çeyrek altın almak isteyen kişiler bugün 523 TL’lik bir ödeme gerçekleştirecekler.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Altın bozdururken daha az kaybettirmesi nedeniyle özellik yüksek miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise 2 bin 120 TL’den alınıp, 2 bin 152 TL’den satılıyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow