hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika altın fiyatları 2020: Gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar?

    Altının gram fiyatı 470 lira barajını aşarak yeniden bu seviyenin üzerine çıktı. Altının ons fiyatındaki yükseliş tüm altın fiyatlarına yansıdı. Geçtiğimiz dönemlerde 2 bin dolara kadar çıkan ons altın ardından bin 930 dolarlara kadar sert bir düşüş yaşamıştı. Ons altının yeniden yükselişe geçmesiyle gram altın ve çeyrek altın da artış gösterdi. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piyasalarda hafta ortasının yaşandığı 16 Eylül 2020 Çarşamba günü altın fiyatları yukarı yönlü seyrin etkisinde yer almaya devam ediyor. Ons altının bin 945 dolarlardan bin 958 dolarlara çıkmasıyla birlikte altının değeri artmış bu durumda iç piyasadaki altın fiyatlarına yansımıştı.

    ALTININ GRAM FİYATI NE KADAR?

    Altının gramı ons altındaki yükselişe bağlı olarak 5 liraya yakın bir artış gerçekleştirmiş ve 466 liradan 471 lira seviyesine çıkmıştı. Gram altın bugün de bu seviye üzerinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

    Çeyrek altın alış fiyatı bugün 765 lira seviyelerinde konumlanırken satış fiyatı ise 774 lirada yer aldı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    3 bin liranın üzerinde işlem görmeyi sürdüren cumhuriyet altını ise bugün 3 bin 51 liradan alınırken 3 bin 80 liradan satışa sunuluyor.

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow