hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın, çeyrek altın ve tam altın kaç TL?

    Altın fiyatları içerisindeki değişim haftanın son işlem günü olan 17 Temmuz 2020 Cuma günü de devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda üst üste rekor tazeleyen gram altın ardından yaşadığı düşüşlerle bu seviyeden uzaklaşmıştı. Peki, altının gram fiyatına bağlı olarak değişkenlik gösteren çeyrek altın bugün ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    17 Temmuz 2020 Cuma günü altın fiyatları haftanın kapanış gününde piyasalarda işlem yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Kısa süre önce yakaladığı yükseliş trendi ile rekor tazeleyen altının gram fiyatı 400 lira barajını aşmayı başarmıştı. Peki, daha sonra yaşanan düşüşlerle birlikte altın fiyatlarında son durum ne?

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Bugün gram altın fiyatı 396,90 TL seviyelerinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise bin 799 dolar seviyelerinde yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre çeyrek altın alış fiyatı 647 TL’de bulunurken, satış fiyatı ise 654 TL olarak belirlendi.

    YARIM ALTIN NE KADAR?

    Yatırım amaçlı alan kişilerin tercihleri arasında bulunan yarım altın bugün bin 290 TL’den alınıp bin 306 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yatırımcısının gözdesi olan ve özellikle çok miktarda alım yapanların tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 580 TL’den alınıp 2 bin 603 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow