hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 20 Kasım: Bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altın fiyatları 20 Kasım Çarşamba hemen her gün olduğu gibi yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Başta belirtelim ki, geçtiğimiz hafta yatay yönlü seyre geçen altın fiyatları bu yöndeki ilerleyişini sürdürüyor. Peki, gram altın fiyatları ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte, 20 Kasım Çarşamba çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları başta yatırımcılar olmak üzere ekonomi gündemini takip edenler tarafından yakından izleniyor. Geçtiğimiz hafta yatay yönlü seyre geçen altın fiyatlarının yakaladığı stabil durum haftanın ortasında yani 20 Kasım Çarşamba günü de devam ediyor. Peki, çeyrek altın fiyatları ve gram altın fiyatları bugün ne kadar? İşte, güncel altın fiyatları…

    GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Gram altın fiyatları geçtiğimiz hafta yakaladığı 270 TL / 271 TL bandındaki yatay yönlü seyrini yeni haftada da sürdürüyor. Hemen belirtelim ki, 20 Kasım Çarşamba günü de gram altın fiyatları aynı seyrini devam ettiriyor. Araştıranlar için belirtelim ki gram altın 270 lira seviyesinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Çeyrek altın fiyatları yatırımcılar tarafından haftanın ikinci işlem gününde de en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Serbest piyasada geçtiğimiz güne göre 2 lira kadar değer kaybeden çeyrek altın 441 lira alış fiyatı üzerinden işlem gören çeyrek altın fiyatları yine serbest piyasada 443 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öte yandan Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları da yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. İşte, 20 Kasım Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları:

    Cumhuriyet Altını

    1.793,00

    1.820,00

    Yarım Altın

    861,21

    883,49

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow