hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 22 Mart 2020… Gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    Gram altın fiyatı 22 Mart 2020 Pazar günü hafta kapanışına yakın bir konumda seyrediyor. Altının ons fiyatında yaşanan değişim diğer altın türlerini de yakından ilgilendiriyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar ve haftanın son gününde altın fiyatları ne durumda?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altının gram fiyatı altın piyasasında güncel duruma ilişkin detayları aktarıyor. Corona virüsünün dünya ekonomisine etkileri nedeniyle birçok piyasa sıkıntılı günler geçirirken ülkeler ekonomik tedbirleri peş peşe açıklamayı sürdürüyor.

    Altının ons fiyatında yaşanan değişim ise diğer altın türlerini de büyük ölçüde etkiliyor. Ons altının bin 499 Dolar olduğu 22 Mart 2020 Pazar günü gram altın 315,84 TL seviyelerinden işlem görüyor. Peki, piyasalardaki diğer altın türleri ne durumda? İşte Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre altın piyasasında son rakamlar…

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünlerin başında gelen çeyrek altın haftanın son gününde 506 TL’den alınıp 518 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Özellikle yatırım amaçlı alan kişilerin tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 100 TL’den alınıp, 2 bin 132 TL’den satılıyor.

    Altının yeni haftaya nasıl başlayacağı ise 23 Mart 2020 Pazartesi günü piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkmış olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow