hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhuriyet altını ne kadar, gram altın ve çeyrek altın kaç TL? Güncel altın fiyatları 23.08.2020

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altın fiyatları haftanın son günü olan 23 Ağustos 2020 Pazar günü ons altındaki düşüşün etkisinde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 2 bin doların üzerinde seyreden altının onsu bugün bin 940 dolara kadar düşmüş durumda. Peki, 23 Ağustos’ta gram altın kaç TL ve çeyrek altın ne kadar? İşte son dakika altın fiyatları verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piyasaların açılacağı 24 Ağustos 2020 Pazartesi günü öncesinde haftanın son gününde altının onsunda yaşanan düşüş diğer altın fiyatlarını da etkilemiş durumda. Geçtiğimiz günlerde 480 lira seviyelerine kadar çıkan gram altın bugün 460 lira bandının altında seyrediyor. İşte Bigpara’dan alınan son rakamlara göre piyasalarda son durum…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı 23 Ağustos 2020 Pazar günü 457 lira seviyelerinden işlem görüyor. Rekor döneminde gram altın 480 lira seviyesini aşmıştı.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Haftanın son gününde çeyrek altın alış fiyatı 746 lira olarak belirlenirken aynı dakikalarda satış fiyatı ise 759 lirada konumlandı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Fiyatı geçtiğimiz günlerde 3 bin lira bandını aşan cumhuriyet altınının satış fiyatı hala bu seviyenin üzerinde yer alıyor. Bugün cumhuriyet altını 2 bin 975 liradan alınırken 3 bin 30 liradan satışa sunuluyor.

    Yeni haftanın başlayacağı 24 Ağustos’ta altın piyasasındaki son durum hafta açılışı ile ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow