hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 28.09.2019… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Gram altın fiyatı piyasaların kapanmasının ardından 28 Eylül 2019 Cumartesi günü olağan seviyesine yakın bir konumda yer alıyor. En fazla tercih edilen yatırım ürünleri arasında bulunan altının gram fiyatı yüzde 0,41’lik bir düşüşe rağmen 270 TL bandının üzerinde yer almayı sürdürüyor. Peki, gram altın fiyatına bağlı olarak değişkenlik gösteren ürünlerden olan çeyrek altın ve cumhuriyet altını ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çeyrek altın fiyatı piyasaların kapalı olduğu 28 Eylül 2019 Cumartesi günü fiyatlardaki son durumu merak eden kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Dönem dönem dolar kuruyla paralel olarak değişkenlik gösteren altının gramı 270 TL bandının üzerinde seyrediyor. İşte Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verilerine göre piyasalardaki son rakamlar…

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Altının gram fiyatı bugün 272,9 TL seviyelerinde bulunuyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.496 dolar seviyelerinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    Hafta kapanışı sonrası çeyrek altın alış fiyatı 434,8 TL seviyelerinde yer alıyor.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI KAÇ TL?

    Yatırımcısının tercihleri arasında bulunan çeyrek altın 28 Eylül’de 444,6 TL seviyelerinden satılıyor.

    CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL?

    Alış ve satıştaki oransal farkın azlığı nedeniyle tercih sebebi olan cumhuriyet altını ise bugün 1.799 TL’den alınıp 1.826 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow