hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 29 Şubat 2020… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç lira?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altının gram fiyatı 2020 Şubat ayının son gününde yüzde 3’lük bir gerileme yaşadı. Gerilemenin ardından 320 TL bandının altına inen gram altın son günlerde yakaladığı yukarı yönlü ivmeden kurtulmuş oldu. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar ve gram altının fiyatı kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları hafta kapanışında önemli bir gerileme yaşayarak eski seviyesine yakın konuma geldi. Bir süredir yükseliş trendi içerisinde olan gram altın rekor seviyeye yükselse de haftanın son işlem gününde yüzde 3’lük gerileme sonrası 320 TL bandının altına geriledi ve 316,28 TL’de sabitlendi.

    Peki, gram altının 316 TL olduğu aynı dakikalarda diğer altın fiyatları ne durumda? İşte Bigpara’dan alınan son verilere göre piyasalarda son durum…

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Altın yatırımı yapanların sıklıkla tercih ettiği ürünlerden olan çeyrek altının alış fiyatı 29 Şubat 2020 Cumartesi günü 522 TL olarak belirlenirken satış fiyatı ise 533 TL’de yer aldı.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Yüklü miktarda alım yapmak isteyenlerin tercihlerinden olan cumhuriyet altını ise bugün 2 bin 161 TL’den alınıp 2 bin 193 TL’den satışa sunuluyor.

    Şubat ayının yükseliş trendinden kurtularak kapatan altının yeni aya nasıl başlayacağı ise piyasaların açılmasıyla birlikte ortaya çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow