hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 06.12.2019… Çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Gram altın fiyatı haftanın son işlem günü olan 6 Aralık 2019 Cuma günü alım satım yapmak isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Bir süredir 270 TL seviyelerinde dengelenme süreci içerisinde olan gram altın haftanın kapanış gününde bu seviyenin üzerinde yer alıyor. Peki, bugün çeyrek altın ne kadar, gram altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları hafif çaplı aşağı yönlü değişimin yaşandığı 6 Aralık 2019 Cuma günü olağan seviyesine yakın bir konumda bulunuyor. Çeyrek altın ve diğer altın türlerini yakın ilgilendiren gram altın fiyatı bugün 271,95 TL seviyelerinde yer alıyor.

    Yatırımcısının en çok tercih ettiği ürünler arasında bulunan gram altının 271,95 TL olduğu aynı dakikalarda ons altın fiyatı ise 1.471 dolar olarak belirlendi.

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    Yatırım veya takı amaçlı alınan çeyrek altın alış fiyatı bugün 435,60 TL seviyelerinde bulunuyor. Yeni çeyrek altın bozdurmak isteyen kişilere 435,60 TL’lik bir ödeme yapılacak.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Alım yapmak isteyen kişiler için satış fiyatı ise 445,60 TL seviyelerinde bulunuyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satıştaki oransal farkın en az olduğu ürünler arasında bulunan cumhuriyet altını ise 6 Aralık’ta 1.806 TL’den alınıp 1.833 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow