hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları 8 Aralık Pazar: Gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altın fiyatları her gün olduğu gibi 8 Aralık Pazar günü de yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Öte yandan özellikle düğün ve nişan gibi organizasyonlar için hediyelik takı almak isteyenler “Gram altın ne kadar, kaç TL?” ve “Çeyrek altın ne kadar kaç TL?” sorularının cevabını araştırıyor. İşte, 8 Aralık çeyrek ve gram altın fiyatları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 8 Aralık Pazar günü en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle düğün ve nişan organizasyonları altın alacaklar “Gram altın ne kadar?” ve “Çeyrek altın ne kadar?” sorusunun cevabını araştırıyor.

    Haftaya yatay yönlü seyirle başlayan gram altın Salı günü itibariyle yukarı yönlü harekete geçmiş ancak yükseliş sonrası yatay yönlü seyir hafta sonuna kadar sürmüştü. Hafta sonu piyasalar kapalı olduğu için gram ve çeyrek altın fiyatları Cuma gün ki kapanış değerleri üzerinden işlem görüyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 8 Aralık güncel alım satım fiyatları…

    GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    271 lira seviyesinde dengelenen gram altın fiyatları haftayı yine bu seviyede kapattı. Bugün piyasalar kapalı olduğu için gram altın fiyatları bir önceki günün kapanış rakamları üzerinden işlem görüyor. Bugün gram altın 271 liradan işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    En çok tercih edilen yatırım ürünleri arasında bulunan çeyrek altın ise bugün 434 TL’den alınıyor. Yani çeyrek altın bozdurmak isteyen kişilere 434 TL’lik bir ödeme yapılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yatırım veya takı amaçlı çeyrek altın almak isteyen kişiler için satış fiyatı ise 444 TL olarak belirlendi.

    Cumhuriyet Altını

    1.799,00

    1.826,00

    Yarım Altın

    866,02

    888,43

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow