hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Kasım gram ve çeyrek altın fiyatları

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altın fiyatları her hafta sonu olduğu gibi hafta sonu da başta nişan ve düğün gibi organizasyonlar için takı takacaklar tarafından merakla araştırılıyor. Hafta süresince genel olarak yatay seyir izleyen altın fiyatları haftanın son işlem gününü de düşüşle kapattı. Peki, bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte, güncel 10 Kasım çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları 10 Kasım 2019 Pazar günü başta düğün ve nişan organizasyonları olmak üzere hediyelik takı alacaklar tarafından araştırılıyor. En çok merak edilenler arasında ise “Gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?” sorusunun cevabı yer alıyor. Peki, hangi yapım reytinglerde kaçıncı? İşte, merak edilen detaylar…

    GRAM ALTIN BUGÜN KAÇ TL?

    Yatırımcısının gözdesi olan diğer altın fiyatları da etkilemesi nedeniyle fiyatı merak konusu olan gram altın bugün yani 10 Kasım Pazar günü 270,32 TL seviyesinde bulunuyor.

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    Elindeki çeyrek altını bozdurmak isteyen kişilere 10 Kasım Pazar yani bugün 433,40 TL’lik bir ödeme yapılacak.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Yatırım veya takı amaçlı çeyrek altın almak isteyen kişiler için belirlenen ücret ise 443,23 TL. Yani çeyrek altın satın almak isteyen kişiler bugün 443,23 TL’lik bir ödeme gerçekleştirmek durumunda.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satış oranları arasında farkın diğer altın türlerine göre daha az olması nedeniyle özellikle yüklü miktarda yatırım yapmak isteyenlerin tercihi olan cumhuriyet altını bugün 1.796 TL’den alınıp 1.823 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow