hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları (CANLI KUR) Gram ve çeyrek altın fiyatları – 21 Kasım

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altın fiyatları 21 Kasım Perşembe günü dolar TL kurundaki aşağı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte düşüşe geçti. Haftaya yatay yönlü seyirle başlayan ve bu seyrini geçtiğimiz güne kadar devam ettiren altın fiyatları dolar TL kurundaki aşağı yönlü hareketin de etkisiyle birlikte düşüşe geçti. Peki, çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? İşte, 21 Kasım çeyrek ve gram altın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları hafta başında izlediği yatay yönlü seyrin aksine 21 Kasım Perşembe günü yani bugün aşağı yönlü seyre geçti. Peki, bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? Yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler yaşanan aşağı yönlü hareketin ardından bu sorunun cevabını araştırıyor. Sizler için canlı altın kurunda yer alan güncel çeyrek ve gram altın fiyatlarını haberimizde derledik. İşte, 21 Kasım güncel altın fiyatları…

    GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Gram altın fiyatları haftaya 270 TL / 271 TL bandındaki yatay yönlü seyirle başladı. Uzun süredir 270 lira seviyesindeki seyrini devam ettiren gram altın fiyatları özellikle dolar TL kurundaki aşağı yönlü seyrin de etkisiyle birlikte düşüşe geçti. Peki, gram altın ne kadar? Hemen belirtelim ki gram altın 21 Kasım Perşembe yani bugün 269 lira seviyesinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

    Çeyrek altın fiyatları da tıpkı gram altın fiyatları gibi dolar TL kurundaki aşağı yönlü seyrin de etkisiyle birlikte bir önceki günü aşağı yönlü seyirle tamamladı. Çeyrek altın fiyatları öğle saatleri itibariyle güncelleniyor. Saat 08.00 itibariyle 432 lira alış ve 441 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öte yandan Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları da yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. İşte, 20 Kasım Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları:

    Cumhuriyet Altını

    1.791,00

    1.818,00

    Yarım Altın

    861,56

    883,85

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow