hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları hafta sonu ne kadar? Çeyrek altın ve gram altın fiyatı kaç TL?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Gram altın fiyatı 7 Aralık 2019 Cumartesi günü altın fiyatlarında son durumu merak eden kişiler tarafından araştırılmaya devam ediyor. Hafta kapanışında 270 TL’lik dengelenme sürecinin üzerinde haftayı kapatan gram altın önemli bir değişim yaşamadı. Peki, altın fiyatları bugün ne kadar, çeyrek altın kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları gram altın fiyatına bağlı olarak değişkenlik göstermeyi sürdürüyor. Haftayı 270 TL’nin üzerinde kapatan gram altın bugün 271,76 TL seviyelerinde yer alıyor. Aynı dakikalarda ons altının fiyatı ise 1.460 dolar seviyelerinde bulunuyor.

    Peki, altın türlerinde son durum ne? İşte Bigpara’dan alınan son dakika verilerine göre altın piyasasındaki güncel durum…

    ÇEYREK ALTIN ALIŞ FİYATI NE KADAR?

    En çok tercih edilen yatırım ürünleri arasında bulunan çeyrek altın ise bugün 434 TL’den alınıyor. Yani çeyrek altın bozdurmak isteyen kişilere 434 TL’lik bir ödeme yapılacak.

    ÇEYREK ALTIN SATIŞ FİYATI NE KADAR?

    Yatırım veya takı amaçlı çeyrek altın almak isteyen kişiler için satış fiyatı ise 444 TL olarak belirlendi.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Alış ve satış rakamları arasındaki oransal farkın az olması nedeniyle sıklıkla tercih edilen cumhuriyet altını ise bugün 1.799 TL’den alınıp 1.826 TL’den satışa sunuluyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow