hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altın fiyatları ne kadar, kaç TL? 19 Kasım çeyrek ve gram altın fiyatları

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Altın fiyatları 19 Kasım Salı günü en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler “Bugün gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?” sorusunun cevabını araştırıyor. Hemen belirtelim ki fiyatlar geçtiğimiz hafta olduğu gibi yeni haftada da yatay seyrine devam ediyor. İşte, 19 Kasım çeyrek ve gram alın fiyatları…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın fiyatları ne kadar? Haftaya yatay yönlü seyirle başlayan gram ve çeyrek altın fiyatları yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından 19 Kasım Salı günü de merakla takip ediliyor. Peki, gram altın ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte, güncel çeyrek ve gram altın fiyatları…

    GRAM ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Gram altın fiyatları geçtiğimiz hafta yakaladığı 270 TL / 271 TL bandındaki yatay yönlü seyrini yeni haftada da sürdürüyor. Hemen belirtelim ki, 19 Kasım Salı günü de gram altın fiyatları aynı seyrini devam ettiriyor. Araştıranlar için belirtelim ki gram altın 271 lira seviyesinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

    Çeyrek altın fiyatları yatırımcılar tarafından haftanın ikinci işlem gününde de en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Serbest piyasada 433 lira alış fiyatı üzerinden işlem gören çeyrek altın fiyatları yine serbest piyasada 443 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Öte yandan Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları da yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. İşte, 19 Kasım Cumhuriyet altını ve yarım altın fiyatları:

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhuriyet Altını

    1.793,00

    1.820,00

    Yarım Altın

    865,64

    888,04

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow