hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Altının gram fiyatı kaç lira? Son dakika çeyrek altın fiyatları ne kadar? 10.09.2020

    Altının gram fiyatı hafta kapanışına kısa bir süre kala 470 lira seviyesine yaklaşmış durumda. Hem dolar kurundaki artış hem de ons altının yeniden bin 944 dolarlara yükselmesi gram altının 462 lira seviyelerinden 467 lira seviyelerine çıkmasına neden oldu. Peki, altın fiyatlarındaki son dakika verileri neler, çeyrek altın ne kadar oldu ve cumhuriyet altını kaç liradan satılıyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Altın piyasasındaki değişim 10 Eylül 2020 Perşembe günü de dolar kuru ve ons altın fiyatına bağlı olarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde düşen ons altın fiyatı sonrası gram altının kurtarıcısı dolar kuru olmuştu. Doların yaşadığı artışla birlikte ons altın düşmesine rağmen gram altın bu durumdan etkilenmemişti.

    GRAM ALTIN NE KADAR?

    Uzun süre 460-461 lira seviyelerinde seyreden altının gram fiyatı dolar kurundaki artış sonrası 464 liralara kadar çıkmıştı son olarak ons altının yeniden bin 944 dolara çıkmasıyla gram altın bugün 468 lira seviyesine çıktı. Bigpara’dan alınan son dakika altın fiyatları verilerine göre gram altın bugün 468,22 lira seviyesinden işlem görüyor.

    ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

    Uzun süredir 750 liralara konumlanmış durumda olan çeyrek altın ise bugün 758 TL’den alınıp 767 TL’den satışa sunuluyor.

    CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

    Çok kısa süreli düşüşler dışında yine uzun zamandır 3 bin liranın üzerinde seyreden cumhuriyet altını da bugün 3 bin 26 liradan alınıp 3 bin 55 liradan satışa sunuluyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DÖVİZ KURLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow