hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İmar barışı ödemeleri hangi bankalara yatırılacak?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Yapı kayıt belgesi almak isteyen kişiler Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın başlattığı “imar barışı” uygulamasından yararlanmıştı. Başvuru işlemlerinin geçtiğimiz günlerde tamamlandığı imar affında ödemeler içinse 30 Haziran son gün. Peki, imar barışı ödemeleri hangi bankalara yapılıyor?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yapı kayıt belgesi almak için imar affı başvurusunda bulunan kişilerin ödemeleri için son gün bugün. Daha önce yoğun talep üzerine uzatılan başvuru süreleri ile ilgili net açıklama geçtiğimiz günlerde gelmişti.

    Türkiye genelindeki konutların imar ve iskân sorununun çözülmesi hedefiyle hayata geçirilen imar barışına başvurular için süreç, 15 Haziran'da sona erdi.

    İmar barışından faydalanmak için başvuran vatandaşların Yapı Kayıt Belgesi bedellerini ödeme süresi ise bugün doluyor.

    İMAR BARIŞI ÖDEMELERİ HANGİ BANKAYA?

    Bu kapsamda, ödemelerde yoğunluk yaşanmaması için bugün Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın Türkiye genelinde belirli şubeleri 10.00-16.30 saatlerinde vatandaşlara hizmet verecek.

    Ödemeler, bugün saat 23.59'a kadar Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın internet şubeleri ile mobil uygulamalarından da yapılabilecek.

    Bankaların açık şubelerinin listesi "www.ziraatbank.com.tr", "www.halkbank.com.tr" ve "www.vakifbank.com.tr" internet sitelerinden öğrenilebiliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow