hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar TL ne kadar? 9 Ekim güncel döviz kuru

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Dolar TL kurunda hafta başı itibariyle görülmeye başlayan hareketlilik sonrası yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler “Dolar TL ne kadar?” sorusunun cevabını araştırıyor. Salı günü itibariyle yukarı yönlü harekete geçen dolar TL kuru 5.80 seviyesini aşmıştı. Peki, bugün euro TL ne kadar? Dolar TL ne kadar? İşte, son durum…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolar TL kuru 9 Ekim Çarşamba günü yani hafta ortasında yatırımcılar ve ekonomik parametreleri yakından izleyenlerin gündeminde ilk sıralarda yer alıyor. Haftaya yatay yönlü seyirle başlayan dolar TL kuru, haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü harekete geçti. 5.80 TL seviyesini aşan kur, geçtiğimiz gün boyunca bu seviyenin üzerinden işlem gördü.

    DOLAR NE KADAR / KAÇ TL?

    5.80 TL üzerindeki ilerleyişini sürdüren dolar TL kuru ile ilgili serbest piyasadaki alış ve satış fiyatlarını sizler için haberimizde derledik. Bigpra.com tarafından paylaşılan veriler ışığında saat 07.30 itibariyle dolar 5.835 alış ve 5.838 satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Öte yandan gün içerisinde serbest piyasada en düşük 5.82 seviyesini gören dolar TL kuru, en yüksek de 5,84 seviyesinden işlem gördü.

    EURO NE KADAR / KAÇ TL?

    Bununla birlikte merak edilen bir diğer döviz kuru ise euro TL kuru… Yine bigara.com tarafından saat 07.30’da kaydedilen bilgilere göre 6.398 TL alış ve 6.402 TL satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow