hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Elektrik, doğalgaz ve su faturaları ertelenecek mi? Erdoğan’dan açıklama

    Elektrik, doğalgaz ve su faturaları ertelenecek mi Erdoğan’dan açıklama
    expand

    Corona virüsü nedeniyle sokağa çıkamayanlar veya alınan tedbirler kapsamında ekonomik olarak sorun yaşayanlar “Elektrik faturaları ertelenecek mi?” ve “Su ve doğalgaz faturaları ertelenecek mi?” sorularının cevabını araştırıyor. Peki, elektrik, doğalgaz ve su faturaları ertelenecek mi? İşte, merak edilen detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Corona virüsü tedbirleri kapsamında elektrik, su, doğalgaz faturalarını ödemekte sorun yaşayanalar “Elektrik faturaları ertelenecek mi?” sorularının cevabını araştırıyor. Peki, Su ve doğalgaz faturaları ertelenecek mi? İşte, konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama:

    Enerjide ise günlük ödemelerin ertelenmesi hususunda yani bu konuyu masaya yatırmanızda fayda olur. Bunlar düşünülebilir, erteleme konumuz olabilir ama doğal gaz ve elektriğin kapanması gibi bir şeyin içerisinde, takdir edersiniz ki biz çok daha zor günler yaşadık, böyle bir şeye girmedik. Çünkü bu devlet sosyal bir devlettir, sosyal devlette de böyle bir adım atılamaz. Bu konuda kararlı olacağız işi götüreceğiz.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow