hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hazine ve Maliye Bakanlığına 3 bin yeni uzman alınacak | Video

    Müjdeyi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Twitter hesabından paylaşmıştı. Bu uzmanların bin 500'ü Gelir İdaresi tarafından bini gelir uzman yardımcısı, 500'ü ise uzman yardımcısı olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından alınacak. Peki başvurular ne zaman nereye yapılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Müjdeyi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak verdi. Gelir İdaresi tarafından 1500 gelir uzmanı ve 1000 gelir uzman yardımcısı, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından da 500 uzman yardımcısı olmak üzere toplam 3 bin yeni uzman alınacak.

    Boş bulunan 500 kadro için bakanlık merkez teşkilatının İstanbul hizmet birimlerinde görev yapmak üzere uzman yardımcısı alımı yapılacak. Sınava, 9 Kasım'dan 20 Kasım mesai saati bitimine kadar bakanlığın "www.hmb.gov.tr" internet sayfası üzerinden başvuru yapılabilecek. Giriş sınavı, Ankara'da yapılacak. Giriş sınavının tarihi, giriş sınavına katılmaya hak kazanan adaylar ile bunların sınava giriş yerleri internet sitesinde sınavdan en az 10 gün önce ilan edilecek.

    Gelir İdaresi Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan duyuruya göre, farklı illerde açık bulunan kadrolara atanmak üzere ise 1000 gelir uzman yardımcısı alınacak. Buşvurular 9 Kasım Pazartesi başlayıp 20 Kasım Cuma saat 17.30'da sona erecek ve "http://sinav.gib.gov.tr" adresinden gerçekleştirilecek. Sınavın yazılı bölümü 12 Aralık Cumartesi günü Ankara'da yapılacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayrıca gelir uzmanlığı özel sınavı ile 1500 gelir uzmanı alınacak. Giriş sınavının yazılı bölümü 23 Ocak 2021 Cumartesi saat 10.00'da Ankara'da yapılacak. Başvurular, 30 Kasım 2020 Pazartesi ile 18 Aralık 2020 Cuma tarihleri arasında, kadrosu başkanlık merkezinde bulunanlar için Personel Daire Başkanlığına, kadrosu vergi dairesi başkanlıklarında ve defterdarlıklarda olanlar için personel müdürlüklerine gerçekleştirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow