hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango sonuçları 2020… Milli Piyango sorgulama 2020 yılbaşı çekilişi

    Milli Piyango bilet sorgulama işlemi 2020 yılbaşı özel çekilişi sonrası sonuçları merak eden talihli adayları tarafından kullanılmaya devam ediyor. Milli Piyango sonuçları açıklamasının ardından 80 milyon TL’lik büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet ettiği açıklandı. İşte Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi ile ilgili tüm detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango çekiliş sonuçları sonrası bilet sorgulama işlemleri milyoner adayları tarafından kullanılmaya başlandı. 31 Aralık 2019 Salı günü saat 15:00’te başlayan 2020 yılbaşı özel çekilişi saat 21:00’de sona erdi. Amorti rakamları ve büyük ikramiye çekilişi ise saat 20:00 ile 21:00 arasında gerçekleştirildi.

    MİLLİ PİYANGO 2020 SONUÇLARI BELLİ OLDU

    Geçtiğimiz yıl tam bilete isabet eden büyük ikramiye bu kez çeyrek bilete isabet etti. Sonuçların duyurulmasıyla birlikte talihli illerin İstanbul, Bursa, İzmir ve Gaziantep olduğu öğrenildi. Büyük ikramiyenin isabet ettiği rakamlar ise “1-3-5-8-4-9-0” oldu. Talihliler kişi başı tam 20 milyon TL’nin sahibi oldu.

    MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    MPİ AMORTİ SAYILARI KAÇ?

    Büyük ikramiye ile aynı saat dilimi içerisinde çekilişi gerçekleştirilen amorti sayıları ise 2020 yılında 4 ve 8 olarak açıklandı. Amorti numaralarına sahip olan biletlere bilete ödediği tutar iade edilecek. Yani amortiye sahip olan kişiler başka bir ikramiye isabet etmemesi halinde çeyrek bilet sahibiyseler 20, yarım bilet sahibiyseler 40, tam bilet sahibiyseler 80 TL’nin sahibi olacaklar.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow