hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları öncesi deneme çekimi yapıldı

    Milli Piyango İdaresi 2020 yılbaşı özel çekilişi sonuçları öncesinde basın mensuplarına açık olarak deneme çekimi gerçekleştirdi. 80 milyon TL’lik büyük ikramiye çekilişi sonrasında talihli biletler ortaya çıkacak. Peki, Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi bilet sorgulama işlemleri nerede olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango sonuçları 31 Aralık 2019 yılbaşı özel çekilişi sonrasında talihli adaylarına duyurulacak. Binlerce kişinin heyecanla beklediği çekiliş tamamlandıktan sonra Milli Piyango bilet sorgulama işlemleri yapılabilecek. Sorgulama işlemleri ise cnnturk.com’dan ve mpi.gov.tr’den yapılabilecek.

    MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI İÇİN DENEME ÇEKİMİ YAPILDI

    Türkiye’nin yeni milyonerlerinin belirleneceği çekiliş öncesinde Milli Piyango İdaresi tarafından deneme çekilişi gerçekleştirildi. Çekilişlerin nasıl gerçekleştirileceği ile ilgili bilgiler basın mensupları ile paylaşıldı.

    BİLET SORGULAMA ÖZELLİĞİ CNN TÜRK’TE!

    Yılbaşı özel çekilişi saat 15:00’te başlayacak ve 21:00’de tamamlanacak. Çekilişlerin başlangıç saatinden itibaren tespit edilen tüm rakamlar cnnturk.com’da yer alan 2020 Milli Piyango sonuçları bilet sorgulama adresinde anlık olarak paylaşılacak.

    MPİ BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    Biletine ikramiye isabet edip etmediğini öğrenmek isteyen kişiler saat 15:00’ten itibaren CNN TÜRK’ten sorgulama yapabilecekler. Öte yandan büyük ikramiye ve amorti çekilişleri ise saat 20:00-21:00 arasında yapılacak. Dolayısıyla saat 21:00’de yılbaşı özel çekilişi tamamlanmış olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow