hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlık Bakanlığı'ndan atama ilanı

    Sağlık Bakanlığı daha önce bakanlık veya bağlı kuruluşlarda çalışmış 65-72 yaş arasındaki doktor ve uzman doktorları yeniden kura ile uygun kadrolara atayacak. 2018'de başlayan uygulama için bu yıl da duyuru yayınlandı. Adaylar başvurularını Sağlık Bakanlığı'nın personel bilgi sistemi üzerinden yapabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sağlık Bakanlığı, 65-72 yaş arasındaki doktor ve uzman doktorların yeniden istihdamının sağlanması için bu yıl da kurayla atama yapacak. Duyuru Resmi Gazete'de yayımlandı.

    Sağlık Bakanlığı'nın atama kurası ilanına göre, 65-72 yaş arasında olan ve daha önce Sağlık Bakanlığı veya bağlı kuruluşlarda çalışmış olan doktor ve uzman doktorların yeniden istihdamı kura ile yapılacak. Adaylar 8-14 Mart tarihleri arasında başvurularını yapacak. Kura çekimi ise 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

    65-72 yaş arası doktorların kura ile yeniden istihdam edilmesi uygulaması 2018’den beri devam ediyor. Bakanlık belirli aralıklarla bu duyuruları yayımlayarak başvuru açıyor. Kuraya 65-72 yaş arasındaki daha önce bakanlığa bağlı kuruluşlarda çalışmış olan doktor ve uzman doktorlar katılabilecek. Yeniden atanmak isteyen hekimler, başvurularını bakanlığın personel bilgi sistemi üzerinden yapacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu arada Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarına diş doktoru ve eczacı kadroları için de ilk defa veya yeniden atama/yerleştirme işlemleri de yapılacak. Bu kadrolara yerleşmek isteyen adaylar, 14 Mart'a kadar başvuru yapabilecek. Kura çekimi de 31 Mart'ta gerçekleştirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow