hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Sizce ilk Togg hangi renk olacak?"

    Eskişehir Sanayi Kongresi 2022 tamamlandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu etkinlikte konuştu. Türkiye'nin otomobil projesinin ne kadar önemli olduğunun altını çizdi. Togg'un 29 ekim'de banttan ineceğini duyurdu. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu da son gelişmeleri sosyal medya hesabından paylaştı. Avrupa’nın en temiz boyahanesine sahip Gemlik tesisinde boya denemelerinin başladığı duyuruldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu, 60 sene önce Eskişehir’de başlayan yarım kalmış hikâyeyi Togg ile tamamladıklarını, TOGG girişiminin Türkiye için bir arabadan fazlası olduğunu vurgularken, “Togg ile teknolojik ve zihinsel dönüşümü yakalıyoruz” dedi.

    Öte yandan, Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) inşası devam eden Gemlik'teki fabrikasındaki çalışmaları sona yaklaşıyor. Togg'un sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yapıldı. Paylaşımda fabrikadaki boyahanesinde boyasız denemelere başlandığı bilgisi verildi. Ayrıca ilk Togg'un renginin nasıl olacağı ile ilgili takipçilere soru yöneltildi. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Avrupa’nın en temiz boyahanesine sahip Gemlik Tesisimizde boyasız denemeler başladı. Sizce ilk Togg hangi renk olacak?".

    Paylaşılan videoda ise fabrikadaki gelinen son aşamaları ile boyasız denemelerin başlandığı gösteriliyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow