hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TOKİ yüzde 20 kampanyasında son 3 gün | Video

    TOKİ yüzde 20 kampanyasında geri sayım başladı! Borcunu ödeyerek tapusuna hemen sahip olmak isteyen ev ve işyeri sahipleri için TOKİ'nin düzenlediği yüzde 20 kampanyasında son 3 gün. Kampanyaya katılanların 12 bin 833'ü bütün borçlarını kapatarak tapularını almaya hak kazandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    TOKİ'nin yüzde yirmi indirim kampanyasında son 3 gün. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın, borcunu ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyenler için düzenlediği indirim kampanyasının başvuruları 19 Haziran Cuma günü sona erecek.

    6 Mayıs'ta başlayan kampanyaya katılım faizlerin düşmesiyle bir önceki döneme göre artış gösterdi. Kampanyadan şimdiye kadar 14 bin 281 kişi yararlandı.

    İndirim kampanyasına , bütün borç bakiyesini kapatamayacak olanlar da başvurabiliyor.

    Bu kişiler , borçlarının yüzde 25'inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanıyor.

    Kampanyadan yararlanmak isteyenler 19 Haziran Cuma gününe kadar ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek.

    Bu tarihten sonra yapılan borç kapatmalarda indirim oranından yararlanmak mümkün olmayacak.

    Kampanyadan satışları 2018 yılı Haziran ayı sonuna kadar yapılmış ve geri ödeme taksiti 2018 Haziran sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanabiliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Taksit sayısı 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dahil edilmedi.

    Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları, satış sözleşmelerini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow