hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    3 bin 500 Hintli İstanbul'a geliyor

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Önümüzdeki günlerde İstanbul'da bol bol Hintli turist görebilirsiniz. Çünkü Hindistanlı bir dolar milyarderi, 3 bin 500 çalışanına 1 haftalık İstanbul tatili hediye etti. İş insanı bu tatil için 10 milyon dolarlık bütçe ayırdı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Hindistanlı iş insanı, 10 milyon doları gözden çıkardı. 3 bin 500 çalışanını İstanbul tatili ile ödüllendirdi. Hintli grup, bu ay içinde İstanbul'a geliyor.

    Adı açıklanmayan Hintli patron, 12 milyar dolara yakın olduğu belirtilen servetiyle dünyanın en zenginleri arasında gösteriliyor. Tatil için Türkiye'yi tercih etmesinde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ve Travel Shop Turkey'in katkısı var. Ayrıca Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Turizm Derneği de destek veriyor.

    Hintli grup, 7 gün İstanbul'da kalacak. Konaklama için kentin en lüks 10 otelinin de aralarında olduğu çok sayıda otel kapatıldı. Patron çalışanlarına İstanbul'da harcamaları için 1 milyon dolar dağıtacak.

    Dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren şirketin 350 üst düzey yönetici 20 farklı ülkeden İstanbul'a uçacak. Şirket çalışanları, Topkapı Sarayı ve Ayasofya Müzesi başta olmak üzere tarihi yerleri ziyaret edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Grup için ayrıca özel tekneler de kiralandı. İstanbul Boğazı'nda eğlence geceleri düzenlenecek. Misafiler burada Türk yemeklerinin tadına bakacak. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow