hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bağcılar'da tanzim satışa ilgi yoğun

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    İstanbul'da 50, ankara'da 30 ayrı noktada tanzim satışları 5'inci günü geride bıraktı. Ucuz sebzelere hala yoğun bir ilgi var. CNN TÜRK Muhabiri Sema Akbulut ve kameraman Emre Kınacı, Bağcılar'daki tanzim satış yerindeydi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tüketicinin yüzü gülümsüyor

    Yüzler gülüyor. Çünkü tüketici hem pazar arabasını doldurdu hem de uzun zamandır beklediği fiyatlara tanzim satışı ile kavuştu.

    Görüntüler Bağcılar'daki tanzim satış noktasından. İlgi ise bir hayli yoğun. Kasalar tek tek boşalıyor, tüketicinin poşetini dolduruyor. Fiyatları ile el yakan tüketicinin dokunmaya cesaret edemediği sebzeler burada ne cep yakıyor, ne göz korkutuyor. Bağcılar tanzim satış noktasında soğan, patlıcan ve salatalık akşamı görmeden tükeniyor.

    Tanzim satış yerlerinde 7 ürün var

    Tüketici boş tezgahların bir gün sonra dolacağından emin ayrılıyor satış noktasından. Satış noktalarında şimdilik sadece domates, biber, patlıcan, salatalık, ıspanak, patates ve soğan bulunuyor. Ancak yakında bakliyat ürünleri de tanzim satış noktalarında görmeye başlayacağız.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    34 ilçede 50 noktada tanzim satış var

    Satışlar İstanbul'da 34 ilçede 50 ayrı noktada yapılıyor. Haftanın 7 günü tanzim satış noktaları İstanbul'un 50 noktasında açılıyor. Sabah 10'dan akşam 19'a kadar tüketici ile ürünler buluşuyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow