hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ePttAVM'den e-tanzim ile nasıl sebze meyve alınıyor?

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    KAYNAKCNN TÜRK

    Ucuza sebze almak için artık sadece belediyenin tanzim satış noktalarına gitmeye gerek yok. Önümüzdeki günlerden itibaren tüm Türkiye'de e-tanzim özelliği aktif hale getirilecek. Peki, internet üzerinden alışveriş nasıl olacak? Fiyatlarda farklılık var mı? Detayları, CNN TÜRK Muhabiri Gülşen Coşkun anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Tanzim satış özelliğinden internet ortamında da faydalanmak isteyen kişiler için olumlu bir gelişme yaşandı ve bazı bölgelerde satışlar başladı.

    CNN TÜRK Muhabiri Gülşen Coşkun'un e-tanzim satışla ilgili yaptığı açıklamalar ve konuyla ilgili detaylar şöyle; Tanzim satış artık sanal ortamda da devreye girdi. İlk uygulama Ankara'da başladı ama hedef bunu İstanbul ve sonrasında da Türkiye'nin geneline yaymak. Peki, ucuza sebzeyi internetten nasıl alacağız?

    İşte aşama aşama e-tanzim özelliğinden sebze meyve almak isteyenlerin yapması gerekenler...

    • ePttAVM.com adresine girin
    • Ardından karşısına çıkan sayfada yer alan kampanyalara ya da ana sayfadaki tanzim satış fotoğrafına tıklayın
    • Karşınıza çıkan 7 sebzeden istediğinizi seçin 
    • Bir üründen en fazla 3 kilogram alabileceğinizi unutmayarak istediğiniz kilo miktarını seçin ve 'sepete ekle' özelliğine tıklayın.
    • Yönlendirildiğiniz ödeme sayfasına kart bilgilerinizi ve adres bilgilerini girerek satın alma işlemini tamamlayın.

    FİYATLAR TANZİM SATIŞ NOKTALARI İLE AYNI

    Sebze, meyve fiyatlarını kontrol altına alabilmek için başlatılan tanzim satış kısa sürede birçok etikete yansımıştı. Bölgesine uzak bir alanda kurulan satış noktası nedeniyle tanzim satıştan yararlanma ihtimali olmayanlar içinse daha pratik bir yöntem olan e-tanzim satış önümüzdeki günlerde tüm Türkiye'de aktif hale getirilecek. e-tanzim satıştaki en büyük avantaj ise fiyatların tanzim satış noktaları ile aynı olması.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow